Latest news

ARHIVA

TV NEWS BUZAU – STIRILE CARE CONTEAZA-VIDEO

TV NEWS BUZAU – TOCATORUL DE STIRI

TV NEWS BUZAU – OMUL ZILEI

TV NEWS BUZAU – EMISIUNILE CARE CONTEAZA!

TV NEWS BUZAU – ALTERNATIVE CULTURALE

TV NEWS BUZAU – INTERVIURI ALTFEL

TV NEWS BUZAU – SAPTAMANA ASTRELOR

TV NEWS BUZAU – COCKTAIL POLITIC

TV NEWS BUZAU – SPORTUL LA ZI

APEL! DEZVALUIRI INCREDIBILE! Despre cei care au fost artificial ridicati in slavi. Lista cu securisti mai putin cunoscuti!

APEL! DEZVALUIRI INCREDIBILE! Despre cei care au fost artificial ridicati in slavi. Lista cu securisti mai putin cunoscuti!

Daca cei care au fost artificial ridicati in slavi de ce se continua ascunderea adevaratelor valori romanesti care zac prin cimitire uitate si morminte cenzurate? Sau nu fie nicio diferenta intre un Ursulescu , Socaciu , Pittis daca vreti si Vulcanescu sau Pamfil Seicaru sau Paulescu sau Steinhardt sau Gafencu?

Este intrebarea care am adresat-o in multe comentarii intelectualilor romani  pe care multi oameni ii onoreaza.  Asa au fost onorati si Adrian Paunescu care a pregatit o ceata de mercenari platiti cu 595 de lei pe zi . Atentie! Pe zi!  Pentru a urla a striga pentru partid pentru poet etc… in numele patriei in numele unei independente si acceptind o conducere criminal…  s-au luat bani s-a cintat si continua sa fie zeificat un individ ca Paunescu  si totul prin glasurile multora ce cinta si azi si vor sa arate de fapt cine au fost patrioti si cine nu.

Lista celor care au facut serviciu si fac serviciu securitatii este uriasa.  Dintre artisti  stiti bine de: Ducu Bertzi ,  Besoiu,  Albulesu, Todea, Puric , Doru Stanculescu, Turcescu,  Dan Voiculescu , Rosca Stanescu sau fostul Patriciu… ba chiar si Dinescu cel cu socru ungur si soacra rusoiaca membra platitoare pina in 89 la PC al URSS.  Sa mai amintesc de Carmen Iohannis – fica sefului securitatii din Sibiu sau Ludovig Orban – fiul sefului securitatii din Odorheiul Secuiesc?  Dar de Tariceanu, fiul sefului Masoneriei Romane  si turnator la Secu  – Amedeo Lazarescu? Suprize ar puta fi in Liviu Tudan fostul amant al Licai Gheorghiu fiica lui Gheorghe Gheorghiu Dej  sau Johnny Raducanu , Dida Dragan si altii care au cotizat la greu pentru baietii veseli care i-au promovat care le-au pus bani in buzunare si au fost vinduti ca mari vedete ala patriei.

Lista este uriasa si a celor care au trecut la masonerie aruncindu-si botezul pe fereastra pentru un sortuletz alb… Prigoana ,  Oprescu,  Daminescu , Pittis,  Ducu Darie,  Ivascu,  Alifantis si multi altii  au jucat dublu. Accederea la aceasta ‘credinta”  le-a favorizat activitatile si mediatizarea enorma. ..  azi citeam de Florin Calinescu si amicul lui din actorie – Sterian Nistor care va deveni seful masoneriei mondiale  un puternic si investor in Pro-Tv unde activeaza fiul de ofiter de securitate Florin Calinescu si cindva Adrian Airbu si el securest (OBSERVATI VA ROG CUM II PEDEPSESTE DUMNEZEU CU PROBLEME IN FMAILIE D ELA BOLI INCURABILE LA MORTI SUBITE!).

Stiu doar ca Petru Culianu care a fost omorit de Masonerie si nu de Securitate  unde cartea despre viata lui nu a fost scrisa de profesorul lui cu care coresponda Ion Coja ci de Tedd Anton si introducere de nepotul lui Leonte Rautu Oingenstein cu nume schimbat Andrei Oisteanu.  Toti masoni – de gradul 33!

Petru afirma clar ca Secu a furat revolutia si ea conduce Romania . Asta la citeva ore de la capitularea lui Ceausescu.

Ma intreb in prostia mea care va fi soarta acestei Romanii si ce se va mai intimpla.  Totul ar fi fost in regula  daca putem spune asa in cazul ca Romania era prospera care o vedeai ca este stat de drept ca nu se mai fuge din tara… actualmente traind in afara granitelor peste 9 milioane de romani ceea ce este incredibil de mult. Foarte multi au plecat dupa asa zisa Revolutie – o biata rascoala  unde smecherii au folosit nemultumirea populara pentru a schimba si a pune mina pe putere… azi Romania are peste 100 de miliarde de euro in datorii.  Cum vor fi platite cind bani nu sint si se impoziteaza si aer?

Imi pare rau. Eu traiesc intr-o tara masonica si sint crestin ortodox am raspuns negativ sau pur si simplu s-au convins ca nu imi voi arunca botezul pe fereastra pentru un sortzulet  ramind cu cetatenia romana ridicata  si  fara sa mai am vreo legatura cu cei de acolo  pe sus pusi.   Repet ce se va intimpla in urmatorii ani va fi ceva intolerabil …  catastrofic dupa parerea mea ce va duce dupa cum scriu multi oameni destepti din tara la disparitia natiei romane care va fi amestecata cu alogeni cu alte natii asa cum se spune in planul Kerlagi…

Eu nu sint in masura sa schimb nimic dar forta Romaniei este uriasa si poate face ceva.  In acelasi timp Biserica Romana este lasa si se gudura pentru banii de la guvern acceptind tot felul de “initiati”, de scursuri care au patruns in Biserica ceea ce i-a dus la  diminuarea  credibilitatii.

Este un apel al unui simplu observator… va fi pacat ca aceata tara sa nu isi mai aiba nationalul ei   sa nu isi salveze istoria care si asa este ascunsa de ani si ani de zile dind sansa unei ESCA sa fie in manuale si nu un Vulcanescu.

Incet, incet istoria a fost falsificata si azi  nu se mai stie de un coanda de un brancusi de un goga sau alecsandri… se stie doar ca in istorie unii au fost rai  si pentru asta au fost scosi si arestati nu ca au luptat impotriva bolsevizarii tarii si a prelua puterea alogenii.

Repet  distrugerea unui popor incepe cind il obligi si apoi ii inserezi  o istorie falsa si valori asisderea.

Cele de mai jos s-ar putea sa va puna si mai mult pe ginduri pentru ca sint inca indivizi care reprezinta Romania prin strainatate ceea ce a facut-o Masoneria incercind sa il impace pe diavol cu Dumnezeu ca in cazul PITTIS / DUCU BERTI  SI UNUL SI ALTUL  SIMPATIZANTI SI CHIAR COLABORATORI AI SECURITATII… PITTIS IL IDOLATRIZA PE ILIESCU SI BERTI SECURITATEA  PENTRU CARE A COLABORAT LA GREU.

LA UN MOMENT DAT AMINDOI MASONI  SI DIN DUSMANI DEVENEAU PRIETENII CARE  VENEAU PE LA CONSULATE IN OCCIDENT SA FACA SHOW DE ZIUA REPUBLICII…  INCREDIBIL.

Socaciu a fost favoritul lui Paunescu dar nu incapeau amindoi in aceiasi teaca  dat fiind ca erau masivi , inalti  si cu tupeu.

Asa se face ca acest Socaciu si-a lasat o nevasta impins de fiica unul alt politruc comunisto ceausist Marina Almasana ridicata de Secu si de Tatulici in televiziune si fica unui demnitar din aparatul ceausist membru CC.

Apoi a divortat si de dinstinsa pe cind fusese in cenaclul lui Lucian Avramescu  si unde o avea ca amanta pe Ionela Prodan… a carei fiica trecuse apoi prin patul lui Cornel Dinu al fiului lui Virgil Magureanu si multi , multi altii.  asta a dus ca Ionela Prodan sperioatarea taximetristilor din New York  o ” gurista” pe cinste sa fie data in vileag de ziarul VIP pe cind sef era George Stanca.

In acest cenaclu o replica   data lui Paunescu era finantat de CC – UTC si  era o catastrofa  chiar daca era pe acolo  un “Rosu si Negru”,  Ionela Prodan,  Topescu ,  Prunariu si altii.. eu personal am fost cu Voltaj citeva luni  si stiu bine ce se intimpla acolo si cine faceau banii cei multi.

Ca azi se stie de Tpoescu ca fusese racolat de Secu si ultima lui sotie  nu mai reprezinta ceva nou.

Eu  am cules din ziare cele trimise mai jos si va invit sa va ginditi o clipa cel putin pentru cei care au copii acolo care va fi soarta lor.

Jocurile sint facute.  Lasitatea este cu atit mai mare in rindul intelectualilor dupa cum se stie iar cei saraci pleaca. Au ramas multi care au rude mari prin guverne sau secu stind capra pentru orice sinecura data de cei care vor sa ii foloseasca . In special cei din stiinta din arta dupa cum am aratat.

Nu poti fi doctor cu bune intentii daca operezi cu uneltele diavolicesti.  Iar cei care nu vad rostul acestor cuvinte de aici sau a celor prezentate mai jos   – imi cer sincer scuze!

Orice popor isi merita conducerea lui si de aici tot ce implica.

 Cu bine!

A.G. (SUA)

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram
VK