Latest news

ARHIVA

TV NEWS BUZAU – STIRILE CARE CONTEAZA-VIDEO

TV NEWS BUZAU – TOCATORUL DE STIRI

TV NEWS BUZAU – OMUL ZILEI

TV NEWS BUZAU – EMISIUNILE CARE CONTEAZA!

TV NEWS BUZAU – ALTERNATIVE CULTURALE

TV NEWS BUZAU – INTERVIURI ALTFEL

TV NEWS BUZAU – SAPTAMANA ASTRELOR

TV NEWS BUZAU – COCKTAIL POLITIC

TV NEWS BUZAU – SPORTUL LA ZI

Caravana medicală Sănătate pentru Buzău ajunge sâmbătă, 25 mai, în comuna Țintești

Caravana medicală Sănătate pentru Buzău ajunge sâmbătă, 25 mai, în comuna Țintești

Medici devotați, cu grijă și iubire pentru oameni, vor oferi consultații gratuite și analize chiar acasă la pacienți, un pas extrem de important pentru asigurarea stării de sănătate a buzoienilor prin servicii medicale mobile.
Caravana începe la ora 9:30, la cabinetul medicului de familie dr. Cristina STĂNESCU.

La Țintești, locuitorii comunei vor beneficia de consultații gratuite în domeniile: diabet și boli de nutriție (Dr. Apriliana Stănescu medic specialist), medicină internă (Dr. Karmencita Pricop, medic primar), pneumologie (Dr. Narcisa Ispas, medic primar, doctor în științe medicale), ortopedie-traumatologie, precum și de electrocardiograme (EKG), ecografii, recoltare și interpretare gratuită a analizelor medicale.
Atât medicii, cât și echipele PSD de la Țintești și de la nivelul Consiliului Județean Buzău, și-au manifestat entuziasmul pentru organizarea evenimentului, unul foarte important pentru sănătatea locuitorilor din zonă, care vor beneficia de o evaluare amănunțită și de recomandări importante pentru sănătatea lor. Caravana medicală a fost organizată până acum în localitățile Rușețu și Brădeanu și va continua și în alte comune din județul Buzău.
La Țintești, Partidul Social Democrat propune pentru primăria comunei un candidat cu o experiență vastă în sectorul privat și cu sprijinul echipei PSD Buzău și al primarului Municipiului Buzău, Constantin Toma, Victor Vasile este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Țintești.
Prin intermediul proiectelor de modernizare și dezvoltare a serviciilor publice, îmbunătățirea infrastructurii și investiții în educație, Victor Vasile vizează să aducă o schimbare reală în viața locuitorilor. Vine în fața alegătorilor cu o echipă pregătită, formată din consilieri cu educație solidă și pregătire profesională, oameni din toate satele comunei, care împărtășesc aceeași viziune și determinare în ceea ce privește dezvoltarea și bunăstarea comunității.

Victor Vasile are în vedere, în viitor, proiecte complexe pentru dezvoltarea comunei Țintești. Deja a fost începută reabilitarea clădirii în care va funcționa Cabinetul Medical de Medicină de Familie al doamnei doctor Ana Maria Iosif, iar dumneaei va reîncepe activitatea imediat ce renovarea se va termina. El are în plan și renovarea școlilor din Maxenu și Pogonele, modernizarea infrastructurii rutiere, amenajarea unui teren multifuncțional pentru promovarea activității sportive și recreative sau reabilitarea căminului cultural din Maxenu.
Alături de echipa sa, alcătuită din reprezentanți ai tuturor satelor comunei, candidatul PSD la Primăria comunei Țintești, își asumă, cu responsabilitate, implementarea și raportarea acestora către cetățenii comunei, pe măsură ce vor fi realizate.

Biroul de Presă PSD

–         Comandat de: Partidul Social Democrat Buzău

–         Realizat de: (KADIVISIONTEAM)

–         Codul atribuit de AEP: 21240002

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram
VK