Latest news

ARHIVA

TV NEWS BUZAU – STIRILE CARE CONTEAZA-VIDEO

TV NEWS BUZAU – TOCATORUL DE STIRI

TV NEWS BUZAU – OMUL ZILEI

TV NEWS BUZAU – EMISIUNILE CARE CONTEAZA!

TV NEWS BUZAU – ALTERNATIVE CULTURALE

TV NEWS BUZAU – INTERVIURI ALTFEL

TV NEWS BUZAU – SAPTAMANA ASTRELOR

TV NEWS BUZAU – COCKTAIL POLITIC

TV NEWS BUZAU – SPORTUL LA ZI

EXCLUSIV! “POVESTI” DESPRE COVID 19 la Buzau, sau alte interese? “La Săpoca a înnebunit Covidul”

EXCLUSIV! “POVESTI” DESPRE COVID 19 la Buzau, sau alte interese? “La Săpoca a înnebunit Covidul”

In aceste zile cand totul ar trebui sa se aseze, doar vin sarbatorile, nu-I asa?…incep insa sa se iteasca diferite “povesti”, care mai care mai interesante, cu conotatii politice, de neprofesionalism si cu iz inacrit de musamalizare. Iata cu “DOSARUL DE SUB USA” reapare la Grupul de Investigatii Media – Buzau si la redactia News Buzau. Redam intocmai ceea ce am primit, raspunderea revenind autorilor! Evident, daca se verifica, asa cum cere condul deontologic al jurnalistilor, totul este…ok! Oare? Ramane sa investigam si…urmarile!

Sa purcedem…

“…In data de 03 decembrie 2020, la camera de garda a spitalului Sapoca,  sotul doctoritei Rotaru Alina a efectuat un test rapid pentru depistarea COVID19..Doctoritai Rotarru Alina este medic sef sectie la Psihiatrie I din cadrul spitalului. Rezulatatul testului rapid a iesit pozitiv, astfel ca in data de 04 decembrie, dna dr, Rotaru face si dumneaeii un test rapid la camera de garda, al carui rezultat este tot pozitiv. Rezultatul ambelor teste este trecut in registrul de evidenta de la camera de garda a spitalului.

Numai ca in data de 04 decembrie, dna dr. Rotaru face cerere de concediu de odihna pentru 5 zile si pleaca la munte cu familia,i dar se pare ca impreuna si cu familia managerului spitalului, dr. Piriu Gabriela.

Revoltator este faptul ca dna Rotaru. MEDIC de profesie, in loc sa mearga impreuna cu sotul sa efectueze si cate un test PCR pentru confirmarea sau infirmarea rezultatului testului rapid facut la camera de garda, dumneaei alege o plimbare la munte, iar din data de 07 decembrie isi continua activitatea medicala si acorda consultatii la cabinetul de la clinica New Medical din str. Stadionului, Nr.102.

Mai mult, in data de 12 decembrie se prezinta la serviciu pentru a efectua garda de 24 ore  in intervalul orar 08(12 dec) – 08(13 dec), constienta fiind de faptul ca este un purtator de virus asimptomatic. Se pare ca nu ii prea pasa daca expune riscului pacientii si personalul angajat al spitalului. Sa fi uitat oare de juramantul lui Hipocrate?!?

De precizat ca au existat totusi persoane din randul asistentelor medicale care, intr-un mod cuviincios, i-ar fi sugerat ca trebuia sa stea 14 zile in izolare, acasa. Doamna doctor insa, vizibil deranjata, a raspuns ca este prezenta la garda intrucat are aprobarea sefilor, adica a managerului si a directorului medical.

Mai am o nedumerire, oare o fi facut si vizita medicala in garda sau o fi  uitat?

Asteptam ca organele abilitate sa se autosesizeze in acest caz si vor demara o ancheta privind incalcarea Art.352, alin.(2) si (3) din OUG nr.28/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr.286/2009 privin Codul Penal.

Asteptam si rezultatele anchetei epidemiologice a DSP Buzau, (daca va fi facuta?!?) pentru identificarea si testarea tuturor cintactilor directi ai dnei dr. Rotaru Alina…”

Semnat: “UNUL”

REVENIM!

G.I.M. si N.B.

Info background:

Ca o completare la cele de dinainte in ce o priveste pe dr Rotaru Alina , medic psihiatru in cadrul Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca dar si increngatura din cadrul spitalului si legaturile cu alte personaje din judet, vin cu urmatoarele informatii

Sotul managerei de la Sapoca, Piriu Sebastian este medic in cadrul UM din Crang dar incadrat civil din sursele noastre pentru ca nu a vrut sa renunte la afacerile de familie. Acesta are in atributii printre altele, cantina din cadrul UM Operatiuni Speciale din Crang,

Ca o coincidenta, majoritatea angajatilor din cantina UM Operatiuni Speciale, au certificate de handicap acordate ghiciti pe seama carei filiere? Desigur pe filiera doctor Piriu Sebastian, sotia acestuia managerul spitalului Sapoca si prietena acesteia, medicul Rotaru Alina, cea care semneaza documentele medicale in acest sens. Poate se sesizeaza totusi cineva.

Tot ca o coincidenta, la bucataria ROArmy din Crang, bucatareasa este si doamna Lucica, matusa doctoritei Rotaru Alina. Cate coincidente intr-un spatiu atat de mic!

Tot in bucataria RoArmy lucreaza o doamna, ruda cu Sebastian Ghita si care se ocupa prin membrii familiei de cabana lui Sebi Ghita, Cuibul cu Dor, unde se organizau mesele si intalnirile de taina cu diversi angajati ai SRI dar si cu politicieni si diverse alte personalitati.

Intamplator sau nu, sotia medicului Piriu Sebastian care se lauda adeseori ca a fost curtat de SRI dar nu erau aia de el, doamna Piriu Gabriela, medic de laborator, are in ultimii ani nenumarate contracte ca medic de laborator, de unde isi ridica banutii doar prin stampilarea unor documnete sau nici macar atat pentru ca stampila o incredinta anumitor laboratoare si credeti-ma ca se scot enorm de multi bani din asa ceva. Mai exact o loveste norocul fix pe dumneaei! Mai sa fie! Daca se uita careva atent o sa observe ca a fost numita manager la Sapoca si tot a mai semnat documente de laborator la firmele in care figura ca medic de laborator. Ilegal!

Ca o incheiere de coincidente, secretara managerei de la Sapoca, este sora unei sefe de la Resurse umane din cadrul Ministerului Sanatatii dar si sora secretarei din cadrul DSP. Desigur amandoua secretarele angajate in subordinea Ministerului Sanatatii, coincidenta, unde era deja angajata pe functie de conducere chiar Iuliana Costin, sora celor doua secretare!

A, sa nu uitam, ca la DSP in aceste momente doamna doctor Rotaru Alina sta la vorbe cu medicul epidemiolog Barbulis Valentin din cadrul DSP Buzau dar care a lucrat ani buni ca medic epidemiolog in cadrul Spitalului Sapoca, pana in primavara acestui an cand a plecat la DSP. Atentie mare domnule doctor! Nu va jucati cu focul ca suntem cu ochii pe dumneavoastra de ceva vreme!
Asadar, pentru atatea coincidente, sa zicem ca nu s-ar mai sesiza nimeni intr-o astfel de tara, dar sa fii atat de inconstient si sa raspandesti in cunostinta de cauza Covid si sa mai fii si medic si sa mai ai si acordul conducerii spitalului in acest sens, credem ca este crima cu premeditare si speram sa mai existe careva sa faca dreptate!

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram
VK