Latest news

ARHIVA

TV NEWS BUZAU – STIRILE CARE CONTEAZA-VIDEO

TV NEWS BUZAU – TOCATORUL DE STIRI

TV NEWS BUZAU – OMUL ZILEI

TV NEWS BUZAU – EMISIUNILE CARE CONTEAZA!

TV NEWS BUZAU – ALTERNATIVE CULTURALE

TV NEWS BUZAU – INTERVIURI ALTFEL

TV NEWS BUZAU – SAPTAMANA ASTRELOR

TV NEWS BUZAU – COCKTAIL POLITIC

TV NEWS BUZAU – SPORTUL LA ZI

PANDORA PAPERS, PANAMA PAPERS – Cum să navigați și să căutați în baza de date privind scurgerile offshore a ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists)

PANDORA PAPERS, PANAMA PAPERS – Cum să navigați și să căutați în baza de date privind scurgerile offshore a ICIJ (International Consortium of Investigative Journalists)

În prima ediție a acestei serii video cu mai multe părți, managerul de formare al ICIJ, Jelena Cosic, parcurge elementele de bază despre cum să căutați în peste 800.000 de entități offshore din Pandora Papers, Panama Papers și multe altele.

Baza de date Offshore Leaks este una dintre principalele surse de informații din lume despre companiile offshore, eliminând secretul care ascunde entitățile încorporate în paradisuri fiscale și expunând oamenii din spatele lor.

Într-o serie de videoclipuri cu mai multe părți, managerul de instruire al ICIJ, Jelena Cosic, va ghida utilizatorii prin explorarea uriașului tesut de date care acoperă peste 800.000 de companii, fundații și trusturi de la Pandora Papers, Panama Papers, Offshore Leaks și multe altele.

Acest prim videoclip arată cum să răsfoiți și să căutați prin entitățile din baza de date, inclusiv cum să navigați între punctele de date și cum să accesați informații despre terminologia utilizată în baza de date.

NOTA: ICIJ publică lotul final de date Pandora Papers despre peste 9.000 de companii offshore, trusturi și fundații. Echipa dezvăluie peste 800 de ruși în spatele companiilor secrete în extinderea de referință a bazei de date publice offshore

SURSA: ICIJ

Grupul de Investigatii Media Buzau

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram
VK