RSS HotNews.RO RSS

Partidul Social Democrat Buzău, Direcția de Sănătate Publică Buzău și Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca

Partidul Social Democrat Buzău, Direcția de Sănătate Publică Buzău și Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca

PSD Buzău – DSP Buzău – SPMS Săpoca

Precizez din start ca informația de bază a venit pe surse, restul fiind rezultatul investigației mele pentru Grupul de Investigații Media – secțiunea Buzău.

Acest articol vine și ca o completare a postării din 19 august ce făcea referire la instituțiile publice buzoiene pesedizate cu soți/soții/veri/mătuși/cumetri sau porcușori de Guineea.

Legăturile bolnăvicioase

Ungureanu Cristina – Director executiv DSP Buzău

Ungureanu Daniel – Administrator D & C Real Solutions

Mihălașcu Viorica – Manager SPMS Săpoca, anterior director DSP

La o simplă privire aruncată pe declarația de avere a directorului executiv al DSP Buzău, instituția care teoretic ar trebui să controleze, să sancționeze și să închidă după caz spitalele și alte unități sanitare expirate d.p.d.v. moral, nu pare nimic neobișnuit. Bani, case, terenuri, credite, soț care prestează consilier juridic la o firmă privată. Oh, stai! Consilier juridic la D & C Real Solutions? Nu, în realitate soțul directoarei DSP Buzău este administratorul și asociatul unic al firmei!

Păi, ăștia au peste 500 de contracte și achiziții directe cu peste 200 de școli, licee, colegii, universități, primării, CJ-uri, consilii locale, ISU, unități militare, case de asigurări de sănătate și spitale, în valoare de 748.847 lei doar în 2018!

Spitalul Săpoca este unul dintre beneficiarii serviciilor familiei Ungureanu, în 2018 achiziționând conform codurilor CAEN ale firmei 4651 – Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software- ului / 9511 – Repararea

calculatoarelor și a echipamentelor periferice / 0240 – Activități de servicii anexe silviculturii / 1039 – Prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor bunuri și servicii în valoare de aproximativ 100.000 de lei din 65 de contracte.

Întrebări

1. De ce numele soțului nu apare în declarația de avere a doamnei Ungureanu Cristina, directorul executiv al DSP Buzău?

2. De ce doamna director a trecut eronat în declarația de avere poziția soțului în firmă, consilier juridic în loc de administrator/asociat unic?

3. Cumva, firma familiei Ungureanu asigură sistemul de monitorizare video de la Săpoca și celelalte două secții exterioare, Ojasca și Nifon?

Recapitulare

Mihălașcu Viorica – manager SPMS Săpoca

Mihălașcu Gabriel – director tehnic SAJ Buzău

Ungureanu Cristina – director executiv DSP Buzău

Ungureanu Daniel – asociat unic D & C Real Solutions

PSD Buzău.

Grupul de Investigatii Buzau – Sectiunea Buzau

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Telegram
VK