RSS HotNews.RO RSS

  • Rabla pentru electrocasnice începe în 14 mai - Ce trebuie să știi despre program
    Începând cu 14 mai 2021, ora 10:00, Administrația Fondului pentru Mediu anunță deschiderea perioadei de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla pentru electrocasnice. În articol puteți citi despre cum se fac înscrierile, ce noutăți sunt și care sunt cele trei etape. Voucherele au valori între 200 și 500 lei, în funcție de tipul […]

RSS Mediafax

VIDEO / FOTO – Posibile smecherii penale de la TRANSBUS SA Buzau: Intra la ITP un OPEL, “iese” un Volkswagen! Alooo, politia, RAR…pai, ce facem?

VIDEO / FOTO – Posibile smecherii penale de la TRANSBUS SA Buzau: Intra la ITP un OPEL, “iese” un Volkswagen! Alooo, politia, RAR…pai, ce facem?

De curand am primit “pe sub usa” un “dosarel cu un film in el” – legat de una din posibilele smecherii de la SC TRANSBUS SA Buzau, societatea patronata de penalii Gica Toader si Toma Constantin. Protagonist – un anume M. P., manager de transport in cazul aceleiasi societati. Vedeti cum se face un ITP la Transbus posibil falsificat! Ne intrebam cate astfel de masini nu circula prin Buzau si tara, cu ITP-ul “la misto” facut? Inainte de a detalia grozavia in cauza iata ce ne mai spune una din sursele noastre: “…I.T.P. -ul efectuat in statia TRANS BUS de menegerul de transport P.   M. este un „fals”, ganditi-va cum cum se face I.T.P.-UL la autobuzele societatii, in contextul in care la autobuzele BMC NU FUNCTIONEAZA   SISTEMUL   ABS care este obligatoriu la transportul de persoane , tot in acest conext   va precizez ca istalatia adblue a multor autobuze( in special la BMC ) nu functioneaza, noxe care sunt evacuate de autobuzele TRANS BUS”.

NOTA BENE: Noi am semnalat inca de la achizitionarea rablelor pe roti de la TRANSBUS (LINK ) – (LINK) ca este ceva in neregula dar “gasca penala” si mafia locala (membrii institutiilor de control locale si nu numai) si-au dat mana si au musamalizat totul. Speram ca de data asta institutiile statului sa isi faca datoria!

Potrivit altor surse, posibile din cadrul SC TRANSBUS SA: “In data de 17.07.2018 in jurul orelor 17:50 numitul P. M. manager de transport in cadrul S.C. TRANS BUS S.A. s-a prezentat la statia I.T.P. a S.C. TRANS BUS S.A. unde a avut calitatea de inspector tehnic , cu autoturismul OPEL ASTRA cu nr. BZ 19 …. pentru a efectua I.T.P. In realitate sus-numitul „a simulat efectuarea I.T.P.” pentru un alt autoturizm Volkswagen Passat cu seria civ. C-578… si seria sasiu WVWZZZ3BZXP142… autoturism care la acea data „nu se afla in tara”. Atasez copie dupa raportul de lucru al inspectorului P. M. si copie dupa poza din cadrul statiei. …………”

Va rog sa luati masurile legale ce se impun”.

Grupul de Investigatii Media

Comments are closed.
mai 2021
L Ma Mi J V S D
« apr.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Telegram
VK