Latest news

ARHIVA

TV NEWS BUZAU – STIRILE CARE CONTEAZA-VIDEO

TV NEWS BUZAU – TOCATORUL DE STIRI

TV NEWS BUZAU – OMUL ZILEI

TV NEWS BUZAU – EMISIUNILE CARE CONTEAZA!

TV NEWS BUZAU – ALTERNATIVE CULTURALE

TV NEWS BUZAU – INTERVIURI ALTFEL

TV NEWS BUZAU – SAPTAMANA ASTRELOR

TV NEWS BUZAU – COCKTAIL POLITIC

TV NEWS BUZAU – SPORTUL LA ZI

TOMA PIERDE PROCESELE! Edilul faliment – “abuz in serviciu – forma continuata”! Primarul “degeaba” a inceput sa fie parasit de Marcel Ciolacu si de pilele din justitie? Toma va da banii Trustului NEWS BUZAU – obligat de instanta si executat de acelasi BEJ – Popescu

TOMA PIERDE PROCESELE! Edilul faliment – “abuz in serviciu – forma continuata”! Primarul “degeaba” a inceput sa fie parasit de Marcel Ciolacu si de pilele din justitie? Toma va da banii Trustului NEWS BUZAU – obligat de instanta si executat de acelasi BEJ – Popescu

Vesti extraordinare ne vin de la Curtea de Apel Ploiesti si Tribunalul Buzau – primarul Toma a pierdut procesele cu unii angajati din Primarie (Abuz in serviciu inf orma continuata, fals si uz de fals) si va fi executat silit fiind obligat sa plateasca daune materiale importante. Ele ce vor ajunge si la TRUSTUL NEWS BUZAU, prin acelasi executor judecatoresc (Popescu) care a facut o serie de abuzuri impotriva jurnalistilor de la News Buzau. Rugam trepadusii din presa – se stiu ei care, sa-ne contacteze pentru a le da in copie actele doveditoare (conforme cu originalul, …neaparat! P.S. – fara factura si chitanta pentru articolele platite!!!) de la instanta, in legatura cu aceasta cauza (asta daca au curaj sa publice ceva in acest sens)!

TOTI DIN JURUL LUI, DEPARTATI-VA DE „ELEMENT”, CAT MAI ESTE TIMP!

In fapt, se pare ca primarului nereprezentativ al Buzaului – Toma faliment, zis si “miliardarul de carton presat” al orasului i se apropie ceasul cand va plati pentru tot raul facut si ilegalitatile care ii ies din fiinta, mai rau ca transpiratia! La fel, se pare ca protectorul sau – Marcel Ciolacu, presedintele PSD, l-a lasat din brate (in felu-i caracteristic!) si nu-i mai raspunde la telefon, iar pilele din justitia buzoiana, Procuratura si politie il parasesc si ele rand pe rand, semnand sentinte impotriva lui si dand “pe surse” informatii transpirate din dosare sau anchete (nu si la pseudojurnalistii care corespund cu “fustele patate” din biserica)! Cunoscut ca un edil cu grave deviatii comportamentale, Tomita, simtind ca este pe ultima suta de metri (in unele cercuri s-ar fi exprimat ca: “La cate dosare am eu, macar acum sa mai fac ceva pana sunt arestat!”), face greseli si abuzuri “fara numar”, netinand cont ca mai multi, din umbra, ii pandesc orice miscare! Iata ca nu toata Justitia este corupta (nici nu ne indoiam!) si nici toti din Politia buzoiana nu sunt “parati” si nu se amesteca in certurile dintre jurnalisti si edil! Cu toate astea, unii s-au bucurat inainte de vreme de succesul momentan al edilului penal (am avertizat ca lucrurile nu vor ramane asa si ca “cine rade la urma, rade mai bine”)! Si asa este! Lucrurile de abia acum incep sa se miste! De ce abia acum? Ramane sa povestim alta data! De altfel, inainte de toate, trebuie sa stiti ca termenul de prescriptie pentru fraudarea cu fonduri europene a celui mai penal primar din tara, curge de acum in 3 ani si speram sa nu mai doarma linistit nici el nici cei care ii sunt in preajma, pentru ca multi vegheaza la pedepsirea acestor fapte si nu numai!

SE LUCREAZA NEINCETAT!

Istoria pe scurt a “inceputului sfarsitului” unui primar libidinos si penal, cel mai slab din istoria orasului!

Imbatat la propriu si la figurat de putere si sustinerea “din umbra”, Toma faliment, ca orice dictator bolnav, cu apucaturi specifice, a inceput sa faca greseli…si inca mari! Cineva sau cativa le-au contabilizat si nu numai atat – se pare ca vor merge pana in panzele albe pentru recuperarea prejudiciilor si pedepsirea acolitilor care i-au dat concursul la infractiunile savarsite! Credeti-ne, nu glumim!

INCEPEM CU…UN CAZ!

Astazi, va prezentam doar un caz – cel al fostului director economic Madalin Daniel Tudorache (cel care i-a salvat firma ROMET cand era in impas prin contractarea unor activitati de fabricare a capacelor de canalizare si caruia Toma i-a promis – pe un servetel de hartie, LA CEAS DE NOAPTE, INTR-UN RESTAURANT: “10 la suta din afacere” – evident ca nu s-a tinut de cuvant si mai mult….i-a infipt cutitul in spate celui care l-a ajutat!), dat afara prin falsuri si abuzuri in serviciu (fapte dovedite in instanta!)! La infractiunile comise impotriva lui Madalin (cel care a avut curajul sa I se impotriveasca, impreuna cu colectivul de oameni din jurul sau), au contribuit si alti functionari din primarie, asupra carora se vor deschide procese penale si civile in perioada urmatoare (faptele din ancheta sunt uluitoare…de la falsificarea de semnatura, pana la abuz in servici, fals si uz de fals in forma continuata si multe altele!!!). Pana atunci sa ne ocupam pe scurt de doua procese in care Toma a pierdut – unul deifnitiv, pe civil – la Curtea de Apel Ploiesti si altul la Tribunalul Buzau (culmea, judecator fiind o doamna care impreuna cu sotul ei procuror sef, se pare ca ar fi in cercul de influenta al PSD Buzau si ca ar rezolva treburile murdare de partid!). Ce intelegem de aici? Ca protectorul lui Toma – Marcel Ciolacu, cu toate aparitiile si grimasele de pe fata – cand vine cu Toma faliment in conferinta, l-a lasat din brate, acesta fiind semnalul pentru DNA, Politie, Procuratura si Justitie ca trebuie sa actioneze! Ceea ce s-a si intamplat (pe langa faptele sub semnatura, aduceti-va aminte de cum se plangea Toma faliment ca nu I se zice cine a facut plangerile de la Municipiu si pana la DNA si OLAF)!

POVESTEA CONTINUA…

In cazul Madalin vs Toma, sunt multe de povestit (unele cu scrasniri din dinti – avem inregistrarile!)…cu viceprimari, secretari obsedati sexual din Primarie si multi altii, cu angajati de la Departamentul Juridic care semneaza la comanda, oamenii din Romet adusi in Administratia Publica Locala care executa fara cartire tot ce le livreaza primarul deviant si multe altele.

Pe scurt: Directorul Madalin Daniel Tudorache a fost dat afara abuziv si I s-a inscenat prin “fals in inscrisuri oficiale” si “abuz in serviciu in forma continuata si agravanta” mai multe fapte, dovedite ca neadevarate (sau in curs de dovedire). De asemenea, pentru a evita unele “probleme” si “scurgeri de informatii”, echipa lui a fost mutata abuziv din cladirea Primariei la sediul SC Piete Targuri si Oboare, unde i s-a inscenat din nou alte si alte fapte de compromitere (?!). Persoanele in cauza aveau dovezi de abuzuri, ilegalitati din Primarie si chiar inregistrari despre unele hartuiri sexuale din partea obsedatului de secretar al Primariei Eduard Pistol.

CA SA SCURTAM…

Fostul director Madalin Daniel l-a dat in judecata pe Toma in mai multe procese si…A CASTIGAT, obligand primarul si institutia la plata unor despagubiri….

ACUM E ACUM…

Asa cum e firesc, toti cei care au suferit cel putin o nedreptate din partea acestui “ANTIHRIST” – Toma, au luat atitudine impotriva actelor de injustitie si cel putin in acest caz, despagubirile in urma proceselor, vor fi platite in contul altor nedreptati suferite de REDACTIA noastra. Mai mult, speram ca actiunea sa fie facuta prin acelasi Executor Judecatoresc – POP-escu G.A. care a facut o serie de abuzuri (de la “violarea de domiciliu” pana la “transpirarea” (pentru intimidare – identica fapta cu cea a interlopilor cu care colaboreaza el si sotia din sistemul judiciar) in pseudopresa, a unor actiuni de executare – lucru ce a constituit obiectul mai multor plangeri aflate in instrumentare la Directia de Protectie Interna a IPJ Buzau si la alte organe de competenta.

P.S. avem si aici o mentiune de facut impotriva unei asa zise “jurnalizde” care pentru unele beneficii legate de contractele cu primaria lui Toma si a avantajelor din tarlaua 33 – unde sus-numita are o casa construita ilegal – sa pretat la scrierea, cu “manie proletara”, a unui asa zis articol de presa – in fituica ei troglodita – impotriva colegului nostru de redactie! Mai exista si alt caz – a unui “pseudojurnalizd” care avand contracte cu societatile ce tin de Toma si la indemnul unui “DILI” si a unui popa cu fusta patata de bonuri de farmacie incasate ilegal, a actionat in acelasi fel marsav si jegos!), a purces cu infantilism la aruncarea in eter a unor pareri prost scrise si neadevarate! Toate la timpul lor, flausatilor!

JUSTITIA ARE CUVANTUL…

Fara a va mai obosi cu amanunte si explicatii, va lasam sa parcurgeti informatiile din cele doua hotarari ale instantei (de pana cum!) – COMPLETARE IN IMAGINILE ATASATE:

CURTEA DE APEL PLOIESTI

Dosar  2284/114/2021

Data inregistrarii        18.04.2022

Data ultimei modificari:         07.07.2022

Sectie:Secţia de contencios administrativ şi fiscal

Materie:          Contencios administrativ şi fiscal

Obiect:            anulare act administrativ

Stadiu procesual:        Recurs

Părţi

Nume  Calitate parte

TUDORACHE MĂDĂLIN DANIELIntimat Reclamant

MUNICIPIUL BUZĂU, PRIN PRIMAR        Recurent Reclamant

Şedinţe

14.06.2022

Ora estimata: 11:30

Complet: 3 R SCAF

Tip solutie: Nefondat

Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat. Obliga recurentul la plat catre intimat a sumei de 4000 lei cu titlu de cheltuieli de judecata. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, azi, 14.06.2022.

Document: Hotarâre 777/2022 14.06.2022

TRIBUNALUL BUZAU – Dosar 579/114/2022

Data inregistrarii        24.02.2022

Data ultimei modificari:         15.09.2022

Sectie:Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal

Materie:          Contencios administrativ şi fiscal

Obiect:            anulare act administrativ obligaţia de a face

Stadiu procesual:        Fond

Părţi

Nume  Calitate parte

TUDORACHE MĂDĂLIN DANIELReclamant

MUNICIPIUL BUZĂU, REPREZENTAT PRIN PRIMAR    Pârât

Şedinţe

08.09.2022

Ora estimata: 09:30

Complet: CAF 9

Tip solutie: Admite cererea

Solutia pe scurt: Admite acţiunea în contencios administrativ şi fiscal formulată de reclamantul Tudorache Mădălin-Daniel, cu domiciliul ales pentru comunicarea actelor la Cabinet Av. Răzvan Gheorghe, în contradictoriu cu pârâtul Municipiul Buzău prin Primar. Anulează decizia de respingere a cererii de concediu înregistrată sub nr. 160726/28.10.2021 ?i obligă pârâtul la plata către reclamant a veniturilor cuvenite în considerarea zilei de 29.10.2021 ca zi de care a beneficiat de dreptul la concediu de odihnă. Obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 2380 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând să fie depusă la Tribunalul Buzău sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 08 Septembrie 2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.

Document: Hotarâre 489/2022 08.09.2022.

VA URMA, FITI SIGURI!

REDACTIA

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram
VK