ARHIVA

TV NEWS BUZAU – ULTIMELE STIRI

TV NEWS BUZAU – EMISIUNILE CARE CONTEAZA!

TV NEWS BUZAU – SAPTAMANA ASTRELOR

VIDEO TRAILER- CINE ESTE DE FAPT HOLBAN VIOREL, CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMARIA RM. SARAT “SMECHER” DE RAMNIC SAU UN PENAL ORDINAR?

VIDEO TRAILER- CINE ESTE DE FAPT HOLBAN VIOREL, CANDIDATUL PNL PENTRU PRIMARIA RM. SARAT “SMECHER” DE RAMNIC SAU UN PENAL ORDINAR?

(IN CURAND!) EXCLUSIV –  ANCHETA marca Grupul de Investigatie Media: Viorel Holban prins cu minciuna –  si-a bagat in INSOLVENTA firma  VIVIAN AUTO GAZ SRL pentru  a nu-si mai plati datoriile la furnizori! SURPRIZA  – Instanta a descoperit inselaciunea si a admis

cauza pledata de PRO MANAGEMENT INSOLV I.P.U.R.L.!

FRAUDA CU FONDURI EUOPENE!

Sotii Holban au vrut sa fenteze legea,  dar s-au ales cu dosare penale!

Inspectorii AGDPR au constatat ca firma sotilor Holban nu mai

desfasurau activitati conform  PROIECTULUI SAPARD in valoare

de 763.396, 28 lei, De asemenea, inspectorii de la BCR au constatat si ei ca firma, la care sunt actionari cei doi tepari nu isi mai plateste  creditul de 840.809 lei, luat ca imprumut (credit initial de 968.928, 92 lei, garantat cu o parte autoturismele societatii  pe care…HOLBAN LE-A SI VANDUT!!!)

HOLBANII SUNT FRAIERI, ONTOLOGICI?

Paratii tepari au vrut sa aiba propriul “amvon” pe calea undelor – RADIO EXPRES FM RM. Sarat, dar au intrat in bucluc! Au cesionat catre un tert –

 Lica Florin – activele (adica prin interpus – tot lor le-au intrat in buzunare, conform  rechizitoriului din instanta – 1.200.000 lei Holban Viorel si Holban Livia Nicoleta si 800.000 lei tot Holban Viorel!!!), dar au uitat ca nu erau  in termenul legal sa faca asta  (5 ani nu trebuiau sa cesioneze/vanda, etc firma, potrivit contractului de finantare).

“SI-A RUINAT INTENTIONAT PROPRIA AFACERE”  SI A ASCUNS O PARTE DIN BUNURILE ACTIVULUI JURIDIC!

Dupa reteta patentata si de alti “miliardari de carton”, HOLBANII au trecut la imbogatire prin “DETURNAREA de fonduri si plati doar catre unii furnizori ai propriei firme” si au facut “acte de comert in interes personal”

– se mai arata in rechizitoriu din instanta!

TOATE ACESTEA, IN DETALIU, IN CURAND  – CU DOCUMENTE!

ACESTA SE VREA PRIMAR LA RM SARAT,  PENTRU A-SI ACOPERI GAURILE  FINANCIARE SI A FOLOSI BANII PUBLICI  SI FONDURILE EUROPENE IN INTERESUL PROPRIU!

ARUNCAT CA O MASEA STRICATA  DATORITA ACESTOR DOSARE – IN 2016 – DE PSD, CANDIDEAZA ACUM DIN PARTEA

 LIBERALILOR LA PRIMARIA DIN RAMNIC, CREZAND CA POATE INSELA ELECTORATUL!

N-AI SA VEZI POPO!

VA URMA!

Grupul de Investigatii Media Buzau

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Telegram
VK