Latest news

ARHIVA

TV NEWS BUZAU – STIRILE CARE CONTEAZA-VIDEO

TV NEWS BUZAU – TOCATORUL DE STIRI

TV NEWS BUZAU – OMUL ZILEI

TV NEWS BUZAU – EMISIUNILE CARE CONTEAZA!

TV NEWS BUZAU – ALTERNATIVE CULTURALE

TV NEWS BUZAU – INTERVIURI ALTFEL

TV NEWS BUZAU – SAPTAMANA ASTRELOR

TV NEWS BUZAU – COCKTAIL POLITIC

TV NEWS BUZAU – SPORTUL LA ZI

FOTO – S-a lamurit contestarea echipei BEJ Buzau – nu erau controlabili total presedintii si loctiitorii Birourilor si i-au inlocuit cu….angajatele primariei! Tomo, nu te potolesti?

FOTO – S-a lamurit contestarea echipei BEJ Buzau – nu erau controlabili total presedintii si loctiitorii Birourilor si i-au inlocuit cu….angajatele primariei! Tomo, nu te potolesti?

Lovitura “de Palat” la electoralele din Buzau – dupa ce s-a contestat alcatuirea BEJ Buzau, BEC a hotarat reluarea “tragerii al sorti”. Asta sunt faptele…vizibile. Acum, intelesul lor: S-au introdus intentionat in urna nume de grefieri, desi era interzis asa ceva, dar s-a facut intentionat (ca de “prosti” nu-I pot banui pe magistratii Tribunalului Buzau care s-au ocupat cu asta!!!), pentru ca apoi sa se conteste totul si..surpriza…sa se reia procedura cu castigarea “intamplatoare” a posturilor de catre….DOUA ANGAJATE DE LA PRIMARIE!

DE LA PRIMARIE, ATI CITIT BINE (“SURSE” – avem si numele – presedinte – V.A.L. si loctiitor – D.G.C., dar deocamdata…atat)!

Mai trebuie sa va explic ceva? Nu cred!

Celelalte contestatii s-au pierdut pe holurile Tribunalului!

Mai vreti? Nici nu a inceput bine procesul electoral si campania pentru alegerile de anul acesta si hotiile curg! Alooo, Serviciile, oamenii onesti, magistratilor, nu miscati nimic? Sa facem contestatie la…..institutiile lor? J)

“Miscarea” lui Tomitza, disperata mai arata si altceva: II E FICA!

Va tinem la curent…noi si numai noi!

https://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2021/07/Voicu-A.pdf

https://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2022/06/Dinu-Gianina-Cristina.pdf

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram
VK