Latest news

ARHIVA

TV NEWS BUZAU – STIRILE CARE CONTEAZA-VIDEO

TV NEWS BUZAU – TOCATORUL DE STIRI

TV NEWS BUZAU – OMUL ZILEI

TV NEWS BUZAU – EMISIUNILE CARE CONTEAZA!

TV NEWS BUZAU – ALTERNATIVE CULTURALE

TV NEWS BUZAU – INTERVIURI ALTFEL

TV NEWS BUZAU – SAPTAMANA ASTRELOR

TV NEWS BUZAU – COCKTAIL POLITIC

TV NEWS BUZAU – SPORTUL LA ZI

HAIR REDIVIVUS BUZAU anunta pentru aceasta saptamina demararea mobilitatii tinerilor “WE ARE BUSINESS PIONEERS FOR SOCIAL INNOVATION“ in cadrul actiunii KA 151 – mobilitati ale tinerilor – a programului Erasmus + activitatile urmind a avea loc in perioada 11-21martie 2024 la Sarata Monteoru si Buzau.

HAIR REDIVIVUS BUZAU anunta pentru aceasta saptamina demararea mobilitatii tinerilor “WE ARE BUSINESS PIONEERS FOR SOCIAL INNOVATION“ in cadrul actiunii KA 151 – mobilitati ale tinerilor – a programului Erasmus + activitatile urmind a avea loc in perioada 11-21martie 2024 la Sarata Monteoru si Buzau.

Schimbul de tineri raspunde la nevoile identificate in urma sondajelor adresate partenerilor pentru a stabili prioritatile strategiei organizatiei pentru urmatorii 4 ani antreprenoriatul social ocupind un loc important in noile preocupari ale noastre si ale partenerilor nostri. Tinerii au initiative,isi doresc sa acceze afeceri dar nu au competentele necesare pentru a-si evalua potentialul antreprenorial si a intocmi si aplica un plan de afaceri.
Scopul proiectului este de a creste potentialul antreprenorial al tinerilor someri si NEET pentru initierea si dezvoltarea afacerilor sociale.
Parteneriatul este constituit din 45 de participanti din 8 tari: Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Spania si Romania.
Metodologia este variata, dinamica si foloseste instrumente si tehnici de educatie nonformala fie experimentate de asociatia noastra fie propuse de parteneri si adaptate tematicii. Cele mai importante metode vor fi prezentari,dezbateri, joc de rol,educatie entreprenoriala.
Agenda mobilitatii cuprinde activitati de introducere a participantilor si a tematicii (definitii,concepte,terminologie) urmate de 4 sesiuni cu metode diferite pentru dezvoltarea competentelor antreprenoriale.Sesiunea principala va avea loc in 7 etape si isi propune dezvoltarea a 7 idei de afaceri in antreprenoriat social.
Activitatile de diseminare a produselor finale vor fi sustinute de participanti si parteneri in asociatii,comunitati,in retelele sociale.
HAIR REDIVIVUS BUZAU este o structura de tineret acreditata de Agentia Nationala care sprijina proiecte si initiative de si pentru tineret.Pentru detalii despre acest proiect si alte aspecte din activitatea noastra va rugam sa ne contactati la toleainaction@gmail.com
Jurnalul proiectului si fotografii vor fi disponibile pe pagina facebook a proiectului si in retelele sociale ale partenerilor.

‘Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Această publicatie [comunicare] reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informatiei pe care o contine.’

Comments are closed.
RSS
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram
Telegram
VK